Järjenjuoksuja

Elämää CP-vamman kanssa
Kustantaja: BoD
Ilmestynyt helmikuussa 2012
ISBN: 978-952-498-926-8 
Nidottu, 228 s.

Takakannessa kerrottua:

CP-vammasta tiedetään edelleen liian vähän. Tässä elämänkaarellisessa tietokirjassa kuvataan sitä, miten tämä monimuotoinen liikuntavamma vaikuttaa yksilöiden elämään. Painopiste on lapsuuteen ja nuoruuteen liittyvissä kysymyksissä. 

Kirja tarjoaa sekä teoreettista että elämänmakuista tietoa, josta on hyötyä etenkin kasvatus-, sosiaali- ja terveydenhuoltoalalla työskenteleville ja tuleville ammattilaisille. CP-vamman kanssa elävät nuoret ja vammaisten lasten vanhemmat saavat myös vertaistukea. 

Kirja on oivallista lääkettä asennevammaisuutta vastaan!
Kirjasta kirjoitettua:

"Kirja on sujuvasti kirjoitettu ja tervetullut puheenvuoro tasa-arvosta ja elämän monimuotoisuudesta. Kirjassa ei syytellä eikä päivitellä, mutta jotkut CP-vammaisten kokemukset saavat kyllä hätkähtämään." 
(Ulla Järvi, Salon Seudun Sanomat, maaliskuu 2012.) 
    
"Se on ehdoton lukuvalinta kaikille sosiaali- ja terveysalasta kiinnostuneille. Se on parhaimmillaan herätys, että asennekasvatusta pitää tehdä, ja vieläpä varhaisimmassa mahdollisessa vaiheessa. Se osoittaa elävän elämän esimerkein, että elämä voi vammasta huolimatta olla täyttä." (Pyörii, Pyörii, Sit Up!-blogi, huhikuu 2013.)
(c) 2022, Satu Järvinen Kaikki oikeudet pidätetään.