Tony Dunderfelt: Iisi elämänasenne arkitaidoksi

Kustantaja: PS-kustannus
Julkaisuvuosi: 2009
Sivumäärä: 169 s. 


Olet varmasti kuullut sanonnan ota iisisti. Tiedät myös, mikä  merkitys rentoutumisella, kuntoilulla tai vaikkapa terveellisellä ruoalla on elämänlaadulle?   Miksi olo ei usein tunnu iisiltä, vaikka monet asiat elämässä ovat ihan kunnossa?

Tässä kirjassa iisisti ottamisella ei tarkoiteta löhöilyä ja passiivisuutta, vaan rauhallista ja tyytyväistä elämänasennetta, joka antaa energiaa niin työhön kuin vapaa-aikaan. Suurin este tällaiselle asenteelle ovat kielteiset tunteet, jotka jarruttavat rakentavaa toimintaamme. Kirjassa selvitetään, miten stressaavat olotilat syntyvät ja miten voit tuloksellisesti kohdata esimerkiksi vaikeita tilanteita, pelkoja ja ristiriitoja.

Kirja auttaa sinua ymmärtämään psyykesi toimintaa ja lisää itsetuntemustasi. Se sisältää myös käytännönläheisiä harjoituksia, joiden avulla voit päivittäin vaikuttaa hyvinvointiisi ja saada parhaimmat puolesi esiin.

Tony Dunderfelt on psykologi ja suosittu luennoitsija. Hän on toiminut kouluttajana ja työyhteisöjen sekä esimiesten valmentajana jo yli kaksikymmentä vuotta. Dunderfelt on kirjoittanut useita tietokirjoja, muun muassa elämänkaaresta, tunnekoukuista, henkilökemiasta ja itsetunnosta.

Oma arvioni: ***