Barbara Taylor Bradford: Onnen yllätykset

Kustantaja: WSOY
Julkaisuvuosi: 2008
Sivumäärä: 388 s.

Kiihkeäsykkeinen romaani tavaratalosuvun naisista

Harten suvussa määrätietoisuus periytyy äidiltä tyttärelle. Emma, muotitavaratalon perustaja, on Harten naisista legendaarisin, mutta myös uusi polvi on täynnä järkähtämätöntä voimaa ja elämänhalua. Rohkeasti he käyvät kohti tielleen tulevia haasteita.

Evan Hughes, joka on muuttanut New Yorkista Lontooseen, yrittää sopeutua suvun pariin, mutta isän, äidin ja uuden poikaystävän yhteensovittaminen on kaikkea muuta kuin helppoa. Evanin serkku Tessa taistelee tyttärensä huoltajuudesta, ja kun Adele yhtäkkiä katoaa, hänen on pakko turvautua sisarpuoleensa Linnetiin, joka on aina ollut hänen pahin kilpailijansa. India Standish taas rakastuu kuuluisaan taidemaalariin ja aikoo naida tämän suvun vastustuksesta huolimatta.

Samaan aikaan kun ongelmat, ristiriidat ja vaarat koettelevat serkuksia, joku yrittää parhaansa mukaan vahingoittaa heitä. Vaikeuksien keskellä Hartet kuitenkin tukevat toisiaan, ja tavaratalodynastian naiset osoittavat olevansa edelleen vahvaa tekoa.

Kansainvälinen bestselleristi Barbara Taylor Bradford on jälleen kirjoittanut rakkautta, intohimoa, kateutta ja kaikkia inhimillisiä tunteita kuohuvan romaanin. Onnen yllätyksien parissa täyteläinen lukukokemus on taattu.

Oma arvioni: **