Elizabeth McGregor: Sisilian auringon alla

Kustantaja: Sitruuna
Julkaisuvuosi: 2006
Sivumäärä: 300 s. 


Yksi valokuva lehdessä ja Italiasta tullut paketti, jonka sisällä on päiväkirja. Nämä kaksi näennäisesti pientä asiaa tulevat muuttamaan Zephin elämän ikuisesti. Juuri kun aviomiehen Nickin ura on lähdössä nousukiitoon, Zeph saa selville että hänen miehellään on ollut suhde. Loukkaantuneena ja vihaisena hän kääntyy äitinsä puoleen saadakseen tukea ja huomaakin että menneisyys vainoaa myös Coraa – äitiä, jota hän on aina pitänyt täysin virheettömänä. Yhtäkkiä paljastuu Coran oma nuoruuden suhde kuuluisaan mieheen, mieheen joka rakasti häntä niin, ettei voinut koskaan unohtaa. Zeph joutuu tutkailemaan omaa lapsuuttaan ja suhdettaan suuresti rakastamaansa isään täysin uudessa valossa.

Rakastettiinko häntä todella silloin, kun isä ja äiti yrittivät ratkoa ongelmiaan? Teeskentelivätkö he vain onnellisuuttaan, aivan samoin kuin nyt oli tapahtumassa hänelle ja Nickille? Kuinka paljon voit luottaa ihmiseen, joka väittää rakastavansa sinua?

Kun Zeph kamppailee saadakseen elämänsä palat takaisin paikoilleen, hän yhtäkkiä tajuaa yhteyden itsensä ja Italiasta tulleen paketin välillä. Paketin, joka on postitettu viimeisenä lahjana kuolevalta mieheltä, tuntemattomalta ja intohimoiselta muukalaiselta…

Oma arvioni: ***