Danielle Steel: Päivä kerrallaan

WSOY, 2012

Coco Barrington, kuuluisan Hollywood-perheen musta lammas, on paennut parrasvaloista ja työskentelee koirien ulkoiluttajana. Hänen äitinsä Florence on suosittu kirjailija ja siskonsa Jane yksi Hollywoodin parhaista tuottajista. Jane elää pitkässä, vakaassa parisuhteessa kumppaninsa Lizin kanssa ja suunnittelee vanhemmuutta. Leskeksi jäänyt Florence on vastikään aloittanut romanssin itseään huomattavasti nuoremman miehen kanssa.

Kun Coco vastahakoisesti suostuu Janen hulppean kodin talovahdiksi, seuraa mukana odottamaton vieras: Leslie Baxter, häikäisevä mutta silti maanläheinen brittinäyttelijä. Hänen maailmansa ei voisi enempää erota Cocon maailmasta, eikä vetovoima heidän välillään voisi olla selvempi. Coco oppii näkemään asiat uudella tavalla, samoin läheisensä - myös Leslien. Cocon pohtiessa tulevaisuutta kuuluisuuden rinnalla asettuvat Florence ja Jane muuttuneisiin elämäntilanteisiinsa ja perheisiinsä - jotka ovat niin kovin erilaisia, mutta joita silti yhdistää sama asia: rakkaus.


Päivä kerrallaan on tunteikas tarina kolmesta erilaisesta mutta omalla tavallaan täydellisestä parisuhteesta.

Oma arvioni: Luettava, mutta ennalta arvattavuudessaan hieman tylsä ollakseen erityisen viihdyttävä lukukokemus. Taattua Steel -laatua joka tapauksessa.