Anders de la Motte: Kupla

Kustantaja: Otava
Julkaisuvuosi: 2015
Ruotsinkielinen alkuteos: Bubble
Suomentanut: Maija Kauhanen
Sivumäärä: 473 s.


Hengästyttävä viimeinen osa koukuttavassa Peli-trilogiassa. HP luuli paenneensa Peliä. Hän oli väärässä.

Ennemmin tai myöhemmin kaikki kuplat puhkeavat.K
uusi kuukautta sitten HP tapasi Pelinjohtajan ja sai tehtävän. Sen jälkeen hän on tehnyt kaikkensa piiloutuakseen, mutta on varma, että valvovat silmät seuraavat häntä kaikkialle. HP tuntee olonsa entistä vainoharhaisemmaksi ja tajuaa, että hänen on suoritettava vielä yksi viimeinen tehtävä. 

Poliisista lähtenyt Rebecca tekee uraa PayTagin kasvavassa IT-imperiumissa. Samaan aikaan kun Tukholma jälleen kerran valmistautuu prinsessahäihin, ajautuvat sisarukset yhä pahemmin törmäyskurssille.


Jos todellisuus on pelkkää peliä, miten voi erottaa ystävän vihollisesta? Vai onko vihollinen lopulta sittenkin ystävä – hyvin läheinen ystävä?


Oma arvioni: Kaiken kaikkiaan jännittävä ja hieman erilainen trilogia. Uskallan sanoa niin, vaikka toinen osa, Lume onkin jäänyt itseltäni välistä lukematta. No, en millään malttanut olla tarttumatta tähän kolmanteen osaan, kun sen kirjastosta satuin löytämään. Suosittelen kuitenkin aloittamaan lukemisen Pelistä. Muussa tapauksessa lukija tuntee helposti olevan ihan pihalla. Kupla tarjosi yllätyksiä sekä vauhtia ja vaarallisia tilanteita loppuun asti.