Lorna Byrne: Portaat taivaaseen

Kustantaja: Otava
Julkaisuvuosi: 2011
Englanninkielinen alkuteos:
Stairways to Heaven
Suomentanut: Tarja Kontro
Sivumäärä: 260 s.

Astu enkeleiden maailmaan'

K
un aviomies kuoli Lorna Byrnen maailma romahti. Portaat taivaaseen –kirjassa hän kertoo, kuinka hän sai koottua taas elämänsä ja kuinka hän, neljän lapsen kouluttamaton äiti, alkoi levittää enkelien sanomaa maailmalle.

Lorna on nähnyt enkeleitä ja jutellut heidän kanssaan päivittäin läpi elämänsä. Hän paljastaa, kuinka enkelit toimivat maailmassa, mikä on ihmissielun ja ihmisruumiin suhde, mikä tehtävä jo kuolleilla, nyt taivaassa olevilla ihmisillä voi olla maanpäällisissä asioissa ja minkälaisia suunnitelmia Jumalalla ja enkeleillä on ihmiskunnan tulevaisuuden varalle.

Lukijoidensa uskonnollisesta taustasta riippumatta Lorna antaa heille toivoa ja auttaa heitä tajuamaan, että heillä on suojelusenkelinsä vierellään joka kaikkein yksinäisimpänä hetkenä.

Oma arvioni: Kirja, jossa liikuttiin aika paljon ainakin minun ymmärrykseni yläpuolella. Kirja herätti paljon ajatuksia, mutta en saa purettua niitä järkeviksi lauseiksi. Tämä kirja sai minut siis sanattomaksi, ja sellaista ei kyllä kovin usein tapahdu...