Jutta Gustafsberg: Jutan voimakirja

Kustantaja: WSOY
Julkaisuvuosi: 2017
Lukija: Katja Aakkula
Äänikirjan kesto: 2 h 54 min

Jutan opit ja parhaat vinkit henkiseen ja fyysiseen hyvään oloon!
M
iten ihmisestä tulee johtava fitness-asiantuntija, menestynyt yrittäjä ja rakastettu tv-tähti? Mitä on Jutan henkisen ja fyysisen vahvuuden takana?
Tarvitaan vaiheikas elämä, paljon oppimista erehdysten kautta ja vankkumaton usko myönteisyyteen. Tärkeintä on ryhtyä toimeen, halusi sitten saavuttaa mitä tahansa. Lukuisien ihmisen elämän muuttanut Jutta Gustafsberg paljastaa kirjassaan oman hyvinvointinsa ja menestyksensä salaisuudet.
Jos kaipaat elämääsi muutosta, seuraa Jutan esimerkkiä!
Oma arvioni: Kirja, josta on puhuttu paljon. Liikunnan, terveellisen ruokavalion ja unen merkitys hyvinvoinnille lienee jokaiselle meistä tuttua juttua lukuisista teoksista tai naistenlehtien sivuilta jo ennen tätäkin. No, Jutan omat kokemukset tuovat kuitenkin onneksi  tähän kirjaan aidosti  jotain ”uuttakin”.  Osa kirjan harjoituksista saattaisi olla hyödyksi, vaikka en yleensä sellaisiin oikein uskokaan. Mitään hokkuspokkuskeinoja kun ei vaikkapa laihuuteen tai onnellisuuteen ole. Yksi asia toimii joillakin, mutta ei välttämättä kaikilla. Jos elämänsä muuttaminen olisi niin helppoa kuin ns. elämäntaito-oppaissa usein annetaan ymmärtää, maailmassa olisi tuskin lihavia tai onnettomia ihmisiä.
Kuuntelin kirjan äänikirjana. Muuten ihan ok, mutta lukutapa oli jotenkin ärsyttävä. Olisi kenties ollut mukavampaa, jos kirjoittaja olisi ”kertonut” tarinansa omalla äänellään…