Sonja Strömholm, Emilia Lahti, Lauri Järvilehto & Meeri Koutaniemi: Sisu. Tarinoita itsensä ylittämisestä ja hyvän tekemisestä


Kustantaja: PS-kustannus
Julkaisuvuosi: 2015
Sivumäärä: 210 s.

Sisu asuu meissä kaikissa! Nykyajan sisu on voimavara, jossa itsensä ylittäminen, hyvän tekeminen ja yhteisöllisyys kulkevat käsi kädessä.

T

ämän kirjan sisukkaat päähenkilöt kertovat meille oman sisutarinansa. Heitä kaikkia yhdistää kyky ja päätös suhtautua elämäänsä ja työhönsä intohimoisesti. He kertovat, miten he ovat ylittäneet mahdottomiltakin tuntuvia esteitä ja löytäneet yrityksen ja erehdytyksen kautta kutsumukseen, jonka toteuttaminen vaatii myös sisua.

Kirjan inspiroivien tarinoiden avulla löydät oman sisusi ja rohkaistut käyttämään sitä entistä monipuolisemmin! Sisu alkaa sieltä, missä sinnikkyys loppuu.

Mukana ovat Sirkka Hagman, Pekka Hyysalo, Kimmo Kedonpää, Esko Kivi, Suvi Kuivila, Miki Kuusi, Silja Kyytinen, Kati Lepistö, Obinna Obieze, Linda-Maria Roine, Evon Söderlund, Tuija Talvitie, Ville Turkka ja Rauli Virtanen.

Oma arvioni: Inspiroiva teos rohkeudesta kohdata eteen tulevia haasteita ja ylittää ne sekä halusta toteuttaa omia unelmiaan. Kirja on ylistys yksilöllisyydelle ja voimakastahtoisuudelle.

Meeri Koutaniemen valokuvat ovat puhuttelevia.