Sophie Kinsella: Hääyöaie

Kustantaja: WSOY
Julkaisuvuosi: 2014
Englanninkielinen alkuteos: Wedding Night (2013)
Suomentanut: Aila Herronen
Sivumäärä: 389 s.Lottien pitkäaikainen poikaystävä ei tahdo naimisiin, ja suhde karahtaa kiville. Kun lohtusuklaan kulutus on suurimmillaan, viidentoista vuoden takainen ensirakkaus ottaa yllättäen yhteyttä. Lottie pitää sitä merkkinä itseltään Kohtalolta, ja pari päättää rynnätä vihille pikimmiten. Ei seksiä ennen avioliittoa, hääyö sinetöiköön liiton.

Lottien suojeleva isosisko, katumapäälle tullut ex-poikaystävä sekä sulhasen vakavamielinen liikekumppani pitävät avioliittoa harkitsemattomana virheliikkeenä ja haluavat estää hääyön hinnalla millä hyvänsä. He seuraavat vastavihittyjä Kreikan saaristoon, ja hillitön kommellusten keitos on valmis!

Oma arvioni: Ihan hyvää hömppää, jos sellaisesta tykkää. Tämä kirja ei ole täyttä siirappia, onneksi. Täytyy kuitenkin sanoa, että kyllä Himoshoppaaja -sarjan kirjat ovat kyseisen kirjailijan tuotannosta enemmän minun makuuni kuin tämä romanttinen kohellus.
Kommentit

  1. Olipas kivaa huomata tämän kirjan postaus. Itse luin kirjan kirjaston kirjana heti sen ilmestyttyä. Tästä sai vähän muistin virkistystä :) Joko olet lukenut Kinsellan uusimman Kuka on pomo? Minulla on se hyllyssä ollut odottamassa lukuvuoroa :) Kivaa ja lukuisaa kirjasyksyä sinulle :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi ja kommentistasi!