Anna Perho: Antisäätäjä - Fiksun ajankäyttäjän opas

Kustantaja: Otava
Julkaisuvuosi: 2017
Kuunneltu äänikirjana Suplan kautta Anna Perhon lukemana

"Luettuasi tämän kirjan sinulla ei ole enää koskaan kiire."

Näin lupaa kirjassaan Anna Perho. Hän kehottaa meitä pohtimaan, mikä on meille tärkeää ja mitä haluamme saada elämässämme aikaan. Hän opastaa, kuinka voimme opetella sanomaan ei. Koska ihmisen ei ole mahdollista tehdä kaikkea haluamaansa - ainakaan niin hyvin kuin toivoisimme, joudumme priorisoimaan.  Se kannattaa, sillä elämän ei pitäisi olla pelkkää selviytymistä ja erilaisten asioiden suorittamista päivästä ja vuodesta toiseen, on kysymyksessä sitten työnteko, vanhemmuus tai vaikkapa vapaa-ajanvietto. 

Perhon rempseän rento ajankäytön opas sisältää monia hyödyllisiä vinkkejä fiksumpaan ajankäyttöön ja sitä kautta myös parempaan elämänhallintaan. Pieniä muutoksia olen oppaan innostamana omaan arkeeni jo tehnyt. Ja toimivathan ne, vaikka kiire ei olekaan kokonaan kadonnut - ainakaan vielä. Realistina en näin tosin olettanut käyvänkään. 

Suosittelen tätä opasta etenkin sinulle, joka kärvistelet jatkuvasti kiireen keskellä. Hokkuspokkuskonsteja tämä kirja ei kuitenkaan tarjoa, mutta saat siitä oivallisia eväitä oman ajankäyttösuunnitelmasi laatimiseen. Pienillä muutoksilla on mahdollista kehittyä säätäjästä vähitellen antisäätäjäksi. Ja niinhän sitä sanotaan, että matka on tärkeämpi kuin määränpää...