Simona Ahrnstedt: Vain yksi yö

Kustantaja: WSOY
Julkaisuvuosi: 2018
Ruotsinkielinen alkuteos: En enda natt (2014)
Suomentanut: Laura Beck
Sivumäärä: 511 s.

Luottamus on kaiken perusta jopa häikäilemättömässä bisnesmaailmassa. Kuka sen tietäisi paremmin kuin yritysvaltaaja David Hammar. Armoton. Pahamaineinen. Voimaton. Hammar on liikkeellä kaapatakseen tärkeimmän kohteensa koskaan: Investumin. Vuosien taktikoinnin jälkeen kaikki on nyt valmista: hän tarvitsee aristokraattisesta perheyrityksestä puolelleen vain yhden - Natalia de la Gripin,

Natalia on upea, säkenöivän älykäs bisnesnainen, joka pärjää miesten maailmassa. Hän tarttuu Davidin lounaskutsuun, vaikka tietää että mies on vaarallinen ja vastustamattoman puoleensavetävä. Pian Natalia tajuaa myös, miten vaurioitunut David on.

Vetovoima on heti vahva ja samalla mahdoton. Mutta mitä väliä on yhdellä yöllä? Yksi askel johtaa kuitenkin toiseen ja järkyttäviä salaisuuksia alkaa paljastua. Pian perheiden väliset vanhat kaunat pääsevät valloilleen. Natalian ja Davidin on kohdattava syvimmät ja sisimmät pelkonsa ja halunsa. 

Oma arvioni: Häikäilemätöntä bisnestoimintaa ja intohimoista romantiikkaa. Yhdistelmä, joka ei itseäni erityisemmin viehätä varsinkaan, jos henkilöhahmot eivät miellytä. Ennalta arvattavat käänteetkin latistivat lukukokemusta. Kaikesta kritiikistäni huolimatta kirja on kuitenkin hyvin kirjoitettu. Kelpo kirja siis niille, joita aihepiiri kiinnostaa.