Mark Manson: Kuinka olla piittaamatta p*skaakaan - Nurinkurinen opas hyvään elämään

Kustantaja: Atena
Julkaisuvuosi: 2018
Englanninkielinen alkuteos: The Subtle Art of Not Giving a F*ck
Suomentanut: Aura Nurmi
Lukija: Aku Laitinen
Äänikirjan kesto: 6 h 8 min

Ollaanpa rehellisiä: joskus kaikki menee päin helvettiä ja se pitää vain hyväksyä. Meille on aivan liian pitkään tuputettu ajatusta siitä, että positiivisuus on avain onnellisuuteen, mielenrauhaan ja rikkauteen. Paskat! Nyt käsi sydämelle: useimmat jutut maailmassa ja omassa elämässämme ovat päin hemmettiä. 

Mark Mansonin kirja on kirpeä vastalääke elämäntaitomössön-sössön -hössötykselle - se on polku jaloon taitoon olla välittämättä hittojakaan. Kaikki ihmiset eivät voi olla edes oman elämänsä supersankareita, vaan meidän pitää hyväksyä puutteemme ja rajoituksemme. Tämä kirja tarttuu sinua olkapäistä yhtä hienovaraisesti kuin merimies Hampurin sataman kapakassa, ravistelee ja kertoo herkistynein sanakääntein, miten maailma makaa. 

Rehellinen, viisas ja häikäilemättömän hauska Kuinka olla piittaamatta p*skaakaan on ollut valtaisa maailmanmenestys. Sitä on myyty reilut kaksi miljoonaa kappaletta, ja se ilmestyy yli 20 kielellä.

Oma arvioni: Tätä kirjaa kuunnellessa pysähtyy väkisinkin pohtimaan omaa elämäänsä, tekemiään valintoja ja tärkeinä pitämiään arvoja. Ja sehän kannattaa. Lue tämä kirja, niin saatat nähdä entistä kirkkaammin sen, minne olet menossa ja ymmärtää aiempaa paremmin miksi. Jos suunta on väärää, aina on mahdollista kääntyä. 

Kirjailija Mark Mansonin sivuilta voit lukea lisää hänen ajatuksiaan hyvästä elämästä.