Satu Pihlaja: Aikaansaamisen taika - Näin johdat itseäsi

Kustantaja: Atena
Julkaisuvuosi: 2018
Sivumäärä: 268 s. 

Aikaansaamisen taidot tehostavat ajankäyttöä ja synnyttävät mielihyvää ja energiaa. Asioiden etenemisen myötä itseluottamus kasvaa ja hommat hoituvat.

Aikaansaamisen taika esittelee ajattelutapoja ja tekniikoita, joilla parannat aikaansaamistasi nopeasti ja helposti: valitset vain tavoitteesi ja opettelet ajattelemaan hieman toisin. Kirjan neuvoilla opit asettamaan konkreettisia tavoitteita ja luomaan toimintasuunnitelmia. Alat tuntea itsesi paremmin ja tunnistat vahvuutesi. Tiedät, miten ajatuksesi ja tunteesi vaikuttavat tekemisiisi ja oivallat, miten niitä voi säädellä. Itsesi kehittämisestä tulee osa arkeasi.

Itsensä johtamisen taidot ovat tarpeen nykyajan työelämässä, ja erityisen arvokkaita ne ovat kaikille niille, joiden työ edellyttää itsenäistä suunnittelua ja oman työskentelyn ohjaamista. Kiinnostavien tapauskertomusten ja konkreettisten harjoitusten siivittämänä Aikaansaamisen taika sopii niin työhön kuin vapaa-aikaan.

Oma arvioni: Kelpo ideoita ja hyviä harjoituksia. Kirjan tarjoamien "oppien" todellinen testaaminen saa toki jäädä syksyyn. Nyt on vain aika lomailla ja ladata akkuja. Jos tuskailet muun muassa ajankäyttöön liittyvien kanssa, on tämä kirja varmasti tutustumisen arvoinen. Suosittelen.