Henriikka Rönkkönen: Mielikuvituspoikaystävä ja muita sinkkuelämän perusasioita

Kustantaja: Atena
Julkaisuvuosi: 2016
Sivumäärä: 205 s.

Mielikuvituspoikaystävä kertoo kaiken, mitä olet aina halunnut tietää sinkkuelämästä sekä paljon sellaista, mitä et olisi välttämättä halunnut tietää. Henriikka Rönkkösen tarina etenee säädöstä toiseen ja sydänsurusta uuteen ihastumiseen. Matkalla tavataan nännikarvamies, steriili mies ja pienimunainen mies ja pohditaan sinkkuelämän peruskysymyksiä: Mitä iloa dildosta voi olla? Miksi flippaaminen on suomen kielen tärkein sana? Minkälaisia ovat seurustelevien neuvot sinkuille? Miksi ei koskaan saa stalkata?

Hervottoman ronski opus karistaa sinkkuelämästä glitterin ja muistuttaa, että jokaisella sinkkunaisella pitäisi olla oma mielikuvituspoikaystävä.

Oma arvioni: No, tulipahan nyt sitten luettua tämäkin kirja, josta on puhuttu paljon ja pitkään. Kirjan ilmestymisestä onkin vierähtänyt jo peräti kolme vuotta. Pari kertaa nauroin, mutta siinä se. Hyvin tämä kirja on kuitenkin lukijansa löytänyt. Minua Rönkkösen ronskius lähinnä ärsytti. Kirjassa etsitään sekä itseä että poikaystävää - ja löydytään milloin kenenkin vierestä ja noloja tilanteita riittää. Olen viihtynyt aikoinaan kuitenkin huomattavasti paremmin Bridget Jonesin sinkkukohellusten parissa.