Paula Noronen: Tarja Kulho - Räkkärimarketin kassa

Kustantaja: Tammi
Julkaisuvuosi: 2020
Lukija: Paula Noronen
Äänikirjan kesto: 4 h

Terse! Tervetuloa Räkkärimarkettiin!


Radiomafiasta tuttu sketsihahmo Tarja Kulho palaa korsolaismarketin kassalle ja jakaa pika-analyyseja asiakkaiden tavasta elää. 

Tarja Kulho on paitsi profeetta omalla kassallaan myös terapeutti ja kokemusasiantuntija, eikä hän epäröi jakaa näkemyksiään kassahihnan toisella puolella seisoville asiakkaille, halusivatpa he sitä tai eivät. Vuosien asiakaspalvelutyön tuomalla rutiinilla hän tarjoilee yksityiskohtaisia havaintoja muiden elämästä ja elintavoista, mutta vasta ilmoittauduttuaan Uusi suunta työelämälle -kurssille hän tajuaa, ettei ole koskaan pysähtynyt miettimään, mitä itse todella haluaa. 

Oma arvioni: Jos muistat Radiomafian ja Räkkärimarketin suorasanaisen kassan Tarja Kulhon, kannattaa sinun lukea - tai mieluummin kuunnella Paula Norosen lukemana - mitä tälle omaa elämäänsä ja maailmaa miettivälle ja tarkkailevalle naiselle ja hänen perheelleen ja ystävilleen nykyään kuuluu. Jos kotoilu ja koronauutiset ahdistavat, suosittelen testaamaan naurattaako arkinen huumori edelleen. Minua se ainakin nauratti, vaikka en ole Korsossa koskaan käynytkään. Kun nyt etsin itselleni kiinnostavia verkkokursseja, koska haluaisin kehittää itseäni, minua alkaa väkisinkin hymyilyttää. Mieleen kun nousevat Tarjan saamat kurssitehtävät... Mutta ei niistä tässä sen enempää, lue tai kuuntele itse.