Eija Hinkkala: Sinä olet enemmän – Palavalla sydämellä kohti omaa juttua

 

Kustantaja: Otava
Julkaisuvuosi: 2020
Sivumäärä: 196 s.

Kun tekee oikeita asioita oikeista syistä, energiat virtaavat vahvoina ja vapaina

Ihan jokaisen on mahdollista löytää unelmatyönsä tai oma juttunsa, mikä ikinä se onkaan. On lähdettävä tutkimusmatkalle, mikä kysyy rehellisyyttä, omien arvojen tarkastelua ja luopumista rajoittavista uskomuksista. Kirjan aidot esimerkit ohjaavat kuuntelemaan sydämen puhetta ja tekemään viisaammin, tietoisemmin, yksinkertaisemmin ja vähemmän. 

Tämä opaskirja rohkaisee lukijaa lähtemään tavoittelemaan omaa unelmaansa ja löytämään oman juttunsa. Se toimii viisaana matkaoppaana polulla itsetuntemukseen sekä omien arvojen mukaiseen ja sydämen puheen ohjaamaan elämään. Elämään, jota lukija haluaa ja jota hänen on tarkoitus elää. Kirjassa kannustetaan päästämään irti sellaisesta, mikä ei palvele tavoitteitamme ja tarttumaan siihen, mikä vie elämässä eteenpäin. 

Suosittelen kirjaa erityisesti sinulle, joka vielä etsit omaa juttuasi. Antaa tämä innostava ja elämänmakuinen teos toki paljon ajateltavaa niillekin, jotka kyllä tietävät, mitä haluavat, mutta jostain syystä ikään kuin junnaavat paikoillaan.